About Us

+40 21 326 35 58   Mon - Fri: 8:30am - 5:30pm

Cine suntem

Peste 20 de ani experienta grupul de firme RICHTER este importator exclusiv in Romania pentru cei mai importanti producatori din Germania din domeniul policarbonat, trape de fum si luminatoare:

rodekalogo

380

indu light logolock logo 145

logo 1

LOGOESEERTEC 

 

 

Incepand cu 2003, grupul de firme RICHTER produce tamplarie din AL si PVC ,lemn stratificat ,pereti cortina , fatade ventilate si confectii metalice. Capacitatea logistica si experienta in domeniu ne face sa fim prezenti in toata tara si sa raspundem prompt tuturor solicitarilor . Cu un depozit logistic de 4000 mp si un parc auto foarte dezvoltat putem onora in timp record orice comanda . Echipa noastra de vanzari va acorda consilierea tehnica si comerciala in alegerea produsului ideal pentru proiectul dumneavoastra.

Grupul de firme RICHTER are o forta de montaj formata din profesionisti, al carei principal scop este de a satisface cele mai exigente cerinte ale clientilor.

Va invitam sa accesati aici GALERIA FOTO , pentru a va convinge de profesionalismul si calitatea serviciilor prestate de compania noastra si de calitatea produselor comercializate . Acolo regasiti lucrari executate de grupul de firme RICHTER.

 

Login