Home

+40 21 326 35 58   Mon - Fri: 8:30am - 5:30pm

. Serviciile noastre

fatade 3
Policarbonat
Materiale transparente din policarbonat pentru constructii, ideale pentru iluminare naturala, concepte arhitecturale moderne si foarte stilizate, cu aplicare atat pentru fatade si pereti interiori, cat si pentru acoperisuri.
Read More
dscf0602
Trape de fum
In cazul unui incendiu, doar un sistem de desfumare optim poate preveni daunele materiale si umane subsecvente. 

Read More
luminator centru comercial
Luminatoare
Lumina naturala  pentru cladiri industriale, hale de depozitare sau de productie, centre comerciale sau parcari.

Read More
Fatada Leban
Pereti cortina
Urmarim, pentru fiecare proiect, cel mai bun raport pret - calitate. Rezultatul acestui raport este determinat, in mare parte, de alegerea furnizorului de profile.

Read More
picture1
Service si mentenanta
Conform Ordinului nr.163/2007 al Ministerului Administraţiei şi Internelor instalaţiile de stingere a incendiilor trebuie  verificate periodic de către firme specializate 

Read More
img 0096
Sisteme de aerisire si umbrire
Sistemele de umbrire si protectie termica permit controlul cantitatii de lumina, al temperaturii si umiditatii. 

Read More

Latest Projects

SEVERIN

Hits: 3692

Read More

Noutati

II. ~Ferestre ESSERTEC pentru acoperiș plat~

Descriere generală

Fereastra essersky® pentru acoperiș plat este un luminator pentru iluminarea, respectiv aerisirea clădirilor cu acoperiș plat.

Fereastra pentru acoperiș plat este dotată cu sistem de închidere fixă și poate fi echipată rapid, dacă este necesar, pentru aerisire.

Avantaje:

Read More

Iunie 2017 - avem in portofoliu noile produse Essertec

I. ~Luminator Essertec~

 

Descriere generala

Luminatorul essertop este disponibil cu 2, 3 sau 4 straturi, sau în versiunea thermoplan. Astfel acesta se adaptează flexibil la utilizarea unei clădiri, în privința izolării termice și fonice. Sunt respectate și cerințele legii privind conservarea energiei.

Avantajele:

Read More

Placarea tip Bond

Richter cuprinde o noua arie de activitate si anume placarea cu material compozit tip BOND.

Bond-ul reprezinta un panou compozit tip “sandwich”, compus dintr-un substrat (miez) din polietilena, cu grosimea intre 2 si 5mm, fixat solid de doua foi de aluminiu, prin laminare la cald si presiune, de grosimi 0.25-0.5mm fiecare. Placile compozite, tip bond sunt extrem de potrivite pentru placarile in exterior deoarece se modeleaza usor, sunt disponibile intr-o gama larga de culori si se pot combina elegant cu fatadele de sticla si aluminiu.

Read More

. Referinte

O directie foarte importanta pentru companie este reprezentata de segmentul policarbonatului, ce reprezinta o afacere traditionala, dezvoltata constant prin furnizarea unui pachet complex de solutii. In acest sens se livreaza sisteme pentru acoperisuri si fatade, placi si accesorii, furnizate in parteneriat exclusiv cu societatea Rodeca GmbH si personalizate de subsidiara locala a Richter, conform exigentelor exprimate de beneficiari. Desi domeniul trapelor de fum este preponderent in structura incasarilor, diviziile de fatade ventilate si pereti cortina s-au implicat recent in executia unor obiective de anvergura, care au un potential deosebit la nivel national.
 
         

. Down to Business

Intrebari frecvente


De ce aveti nevoie de trapele de desfumare?

- Pentru ca in caz de incendiu, nu focul, ci fumul este cel care face cele mai multe victime.    

- Pentru ca o desfumare eficienta ofera oamenilor prinsi in cladire timpul vital pentru a o parasi.     

- Pentru ca desfumarea spatiilor lasa posibilitatea pompierilor pentru interventie.     

- Pentru ca o trapa de fum va poate oferi zi de zi lumina naturala in incapere si posibilitatea de aerisire naturala

De ce policarbonatul Rodeca?

- RODECA GmbH este compania germana care a patentat si produs pentru prima data in lume panourile din policarbonat cu sisteme de imbinare proprii pentru acoperis si pereti interiori sau exteriori. Compania produce sistemele sale in cele trei fabrici din Germania, Italia si Brazilia.

- Punctele forte ale producatorului german sunt sistemele de panouri cu imbinare proprie, disponibile pentru acoperisuri si pereti, intr-un sortiment extrem de variat de modele, dimensiuni si culori.

- RODECA utilizeaza un procedeu brevetat de aplicare prin coextrudare a stratului de protectie la UV, caracterizat printr-o omogenitate si o concentratie mare, fiind aplicat chiar in timpul turnarii placilor.

 

Questions or Callback Requests:


Login