NOUTATI

+40 21 326 35 58   Mon - Fri: 8:30am - 5:30pm

II. ~Ferestre ESSERTEC pentru acoperiș plat~

Untitled

Descriere generală

Fereastra essersky® pentru acoperiș plat este un luminator pentru iluminarea, respectiv aerisirea clădirilor cu acoperiș plat.

Fereastra pentru acoperiș plat este dotată cu sistem de închidere fixă și poate fi echipată rapid, dacă este necesar, pentru aerisire.

Avantaje:

Iunie 2017 - avem in portofoliu noile produse Essertec

I. ~Luminator Essertec~

 

step0003

Descriere generala

Luminatorul essertop este disponibil cu 2, 3 sau 4 straturi, sau în versiunea thermoplan. Astfel acesta se adaptează flexibil la utilizarea unei clădiri, în privința izolării termice și fonice. Sunt respectate și cerințele legii privind conservarea energiei.

Avantajele:

Placarea tip Bond

Richter cuprinde o noua arie de activitate si anume placarea cu material compozit tip BOND.

Bond-ul reprezinta un panou compozit tip “sandwich”, compus dintr-un substrat (miez) din polietilena, cu grosimea intre 2 si 5mm, fixat solid de doua foi de aluminiu, prin laminare la cald si presiune, de grosimi 0.25-0.5mm fiecare. Placile compozite, tip bond sunt extrem de potrivite pentru placarile in exterior deoarece se modeleaza usor, sunt disponibile intr-o gama larga de culori si se pot combina elegant cu fatadele de sticla si aluminiu.

Luminator POLICARBONAT THERMOLIGHT RODECA

Un sistem de luminator fix cu latimea de 1 m foarte ergonomic. Montajul se face extrem de usor si este ideal pentru orice tip de panou sandwich datorita profilului special din aluminiu, peste care se aseaza placa din policarbonat cu canale termoformate. Fixarea se realizeaza cu un profil din policarbonat, ca in schita alaturata. Sistemul este unul care nu permite infiltratiile si, spre deosebire de alte tipuri de placi similare existente pe piata, THERMOLIGHT foloseste placi de 16 mm grosime sau placi de 20 mm.

 

mpf13 b05 03zoom12

Login