Proiecte

+40 21 326 35 58   Mon - Fri: 8:30am - 5:30pm

Selgros Bistrita -Nasaud

Proiect finalizat la finalul anului 2017, unde au fost montate trapele de fum Bittermann. 

Sistemul de baza se compune din : mecanism de deschidere, cupoleta si rebord. Optional se pot adauga panou de comanda manuala pentru deschidere manuala in caz de incendiu, motor electric pentru aerisire zilnica si centrala cu senzori de ploaie si vant pentru inchiderea trapelor la vreme rea.

fumilux 4000 geffnet6

Sisteme independente in functionare de reteaua electrica, ofera garantia cea mai mare de actionare corespunzatoare in caz de incendiu. Mecanismele sunt prevazute cu unul sau doi cilindri pneumatici, in functie de tipul trapei. Actionarea automata se realizeaza prin intermediul unei butelii cu COcomprimat si o siguranta termofuzibila care se sparge la 68 sau 93*C, deschizand trapa. Functia de ventilare zilnica se poate face pneumatic, prin conectarea mecanismului la o sursa de aer comprimat sau, mai simplu, prin atasarea unui motor electric. Deschiderea manuala se realizeaza prin legarea mecanismului pneumatic la o centrala pneumatica (vezi optionale trape de fum).

step0003step0003 1step0003 2

Dinamic Group - Miercurea Sibiului

Policarbonatul RODECA utilizat are o garantie de 10 ani la ingalbenire.Cele trei sisteme prezentate mai jos pot fi prevazute cu trape de fum RODECA cu motor pneumatic pentru desfumare automata in caz de incendiu si, optional, cu motor electric, pentru aerisire zilnica.

3.SISTEMUL FA-10 SI FA-6       ALU-Profilsystem cu PC 2610-U si PC 2606-U

rodeca fa 10 1 rodeca fa 10 2rodeca fa 10 4 rodeca fa 10 5

step0003 1step0003 2step0002

Bilstein Sibiu

Am finalizat cel mai recent proiect al nostru - Bilstein Sibiu

Glissando este o companie cu capital integral romanesc, fondata in capitala Banatului, Timisoara, in anul 1991.
Astazi, GLISSANDO este o marca ce se identifica cu o intensa activitate comerciala la nivel national, in paralel cu oferirea de expertiza de specialitate, atat profesionistilor din domeniu (fermieri) cat si pasionatilor sectorului „verde”. 

Severin Shopping Center si-a întărit poziţia de lider pe piaţa de retail din zonă, devenind cel mai mare şi mai atractiv centru comercial din Mehedinţi şi până la graniţa cu Serbia.
''Proiectul Severin Shopping Center'' este un proiect bazat pe lucrari complexe prin planul de extindere realizat anul acesta:

Login