TIP CUPOLET

+40 21 326 35 58   Mon - Fri: 8:30am - 5:30pm

 

Informatii generale-descriere

Luminatoarele tip cupoleta  sunt create pentru a se adapta diverselor situatii datorita varietatii de materiale si multiplelor variante de configurare disponibile. Spectrul larg de accesorii disponibile si compatibilitatea lor le fac sa aiba mare cautare atunci cand este nevoie de gasirea unor solutii de calitate pentru iluminare, ventilare si sisteme de trape de fum.

Cupole luminatoare Richter  conving prin flexibilitate si eficienta costului pentru cladiri noi sau proiecte de reconditionare. Disponibile impreuna cu o gama larga de accesorii, in mai multe variante si cu forme speciale, cupolele luminatoare sunt cele mai bine vandute produse ale noastre, fiind de inalta calitate.

Proprietatile luminatoarelor tip cupolet sunt:

  • Lumina naturala
  • Design deosebit
  • Economie de energie si bani
  • Scapati de sindromul "Sick building"

picture2 100 1686 rund 2

Sunt disponibile in doua variante:

- fixe

- mobile (pentru aerisire zilnica)

MODELE

motor electric piramida rund

VITRAJ

sectiune02 sectiune01 picture3 picture4

AERISIRE NATURALA

centrala cu senzori faina dsc00116

Luminatoarele tip cupoleta sunt create pentru a se adapta diverselor situatii datorita varietatii de materiale si multiplelor variante de configurare disponibile. Spectrul larg de accesorii disponibile si compatibilitatea lor le fac sa aiba mare cautare atunci cand este nevoie de gasirea unor solutii de calitate pentru iluminare, ventilare si sisteme de trape de fum.

Cupole luminatoare Richter conving prin flexibilitate si eficienta costului pentru cladiri noi sau proiecte de reconditionare. Disponibile impreuna cu o gama larga de accesorii, in mai multe variante si cu forme speciale, cupolele luminatoare sunt cele mai bine vandute produse ale noastre, fiind de inalta calitate.

Login