TRAPE SI LUMINATOARE

+40 21 326 35 58   Mon - Fri: 8:30am - 5:30pm

Bilstein Sibiu

Am finalizat cel mai recent proiect al nostru - Bilstein Sibiu


Pentru acest proiect s-au folosit sisteme luminatoare Bittermann Starlight tip banda -cel mai ergonomic sistem al nostru de pana acum, avand o structura masiva, din aluminiu, cu garnituri pentru o etansare corecta, iar ca vitraj s-a folosit policarbonatul de 16/7 pereti opal de la RODECA (acest material ofera avantajul rezistentei la lovire,  garantatia ca 10 ani nu se ingalbeneste la soare, protectie la UV, nu are probleme cu grindina si prezinta un transfer termic foarte eficient) , trape de ventilare si desfumare Bittermann.
Sistemele cu deschidere automata in caz de incendiu sunt componente de baza in conceptul de protectie la incendiu.

Cel mai ergonomic sistem al nostru de pana acum. Ca vitraj se foloseste policarbonatul de 10mm - 4 pereti opal de la RODECA, insa la cerere, se poate monta policarbonat de 16mm sau chiar de 20mm.

Acest sistem beneficiza, de trape incastrate in luminatoare, la dimensiuni speciale, indeplinind si functia de desfumare sau ventilare zilnica.

AUTOMATIZARI

  • Motor pneumatic cu butelie CO2 pentru deschidere automata in caz de incendiu;

  • Panou de comanda manuala cu butelie CO2 pentru deschidere manuala in caz de incendiu. Se pot cupla mai multe trape la un singur panou de comanda;

OPTIONALE

  • Motor electric 220V pentru aerisire zilnica.

  • Senzor de ploaie si vant cu centrala de comanda, pentru inchiderea automata a trapelor in caz de vreme rea.

Home 3 1  IMG 2388  IMG 2392 IMG 2614

 

Login