TRAPE SI LUMINATOARE

+40 21 326 35 58   Mon - Fri: 8:30am - 5:30pm

Glissando este o companie cu capital integral romanesc, fondata in capitala Banatului, Timisoara, in anul 1991.
Astazi, GLISSANDO este o marca ce se identifica cu o intensa activitate comerciala la nivel national, in paralel cu oferirea de expertiza de specialitate, atat profesionistilor din domeniu (fermieri) cat si pasionatilor sectorului „verde”. 

Pentru proiectul Glissando, lucrare definitivata iulie-august 2016, s-au folosit: 

1.Trape desfumare - Richter - GmbH, prevazute cu mecanism de deschidere automata in caz de incendiu, rebord metalic zincat, termoizolatie vata minerala.

2.Panou de comanda pentru deschiderea manuala a trapelor de fum, cu electroventil 24 V si butelie CO2

Sistemele cu deschidere automata in caz de incendiu sunt componente de baza in conceptul de protectie la incendiu.Lipsa acestor automatizari duce la producerea unor adevarate tragedii, motiv pentru care organismele nationale si internationale de normatizare in domeniul constructiilor au legiferat ca orice cladire sa prezinte riscul minim de pericol pentru oameni, prezenta trapelor de desfumare fiind una dintre aceste cerinte.

Sistemul de baza se compune din : mecanism de deschidere, cupoleta si rebord. Optional se pot adauga panou de comanda manuala pentru deschidere manuala in caz de incendiu, motor electric pentru aerisire zilnica si centrala cu senzori de ploaie si vant pentru inchiderea trapelor la vreme rea.

 fumilux 4000 objekt1

     

 

Login